scule bosch pentru mesterit si scule electrice profesionale prin reprezentanta Bosch din Cluj Napoca, La Forja


showroom produse de mesterit precum surubelnite cu acumulatori, ciocane rotopercutoare, masini de gaurit Bosch, masini de frezat, polizoare unghiulare prefosionale

Bosch scule electrice pentru mesterit

 
Reprezentanta Bosch
Scule Bosch
Bosch
Inchirieri scule industriale
Consultanta tehnica
Pentru informatii complete despre serviciile si produsele oferite de compania LaForja va rugam sa accesati pagina web oficiala a companiei la adresa www.laforja.ro
 
scule mesterit Bosch, surubelnite, ciocane. masini de gaurit,ferastraie, masini de frezat, polizoare unghiulare
Bosch scule electrice mesterit

Scule Bosch Pentru Mesterit

scule pentru mesterit Bosch Cluj Napoca
Sculele Bosch pentru mesterit sunt de cea mai buna calitate, fiind cele mai vandute in lume pe acest segment de piata. Principalele scule pentru mesterit oferite de compania Bosch va sunt prezentate mai jos:

Surubelnite cu acumulator care permit transmiterea optima a fortei si un avans rapid. Turatiile ridicate asigura insurubari rapide chiar si in serii mari, momentul mare de strangere oferind rezerve suficiente de forta tangentiala in cazul suruburilor si gaurilor de diametre foarte mari.

Ciocane rotopercutoare ce inlesnesc prelucrari rapide si fara efort in beton. Ele permit crearea strapungerilor, trecerea cablurilor sau taierea placilor ceramice.

Masini de gaurit cu percutie care va usureaza foarte mul munca datorita sistemului Bosch Auto-Lock, care asigura schimbarea simpla si rapida a dispozitivelor de lucru.

Ferastraie circulare ideale pentru taierile precise longitudinale si in plan inclinat.

Masini de frezat Bosch pe care le puteti folosi pentru frezarea exacta a canelurilor, marginilor si profilelor, sau la trasarea canalelor longitudinale si frezarea de copiere.

Polizoarele unghiulare Bosch permit o retezare, slefuire, degrosare si indepartare de rugina usoara si sigura.
Capsatoarele electrice servesc la fixarea rapida si comoda a panelurilor si placilor din fibre dure, la prinderea rapida a materialelor de izolatie si a celor decorative.

Reprezentanta Bosch Cluj Napoca Comapnia  La Forja
Harta site Pagina clientului Contact Termeni de utilizare