scule Bosch profesionale electrice preum ciocanele demolatoare si cu rotopercutor, masinile de gaurit si insurubat si foarfeci cu comutatorul culisant, rindele cu sistem de schimbare a cutitelor WoodRazor


sculele profesionale Bosch electrice va sunt oferite de societatea La Forja, reprezentanta Bosch in Cluj Napoca

scule electrice Bosch profesionale, ciocane demolatoare, masini de gaurit si insurubat, foarfeci si rindele

 
Reprezentanta Bosch
Scule Bosch
Bosch
Inchirieri scule industriale
Consultanta tehnica
Pentru informatii complete despre serviciile si produsele oferite de compania LaForja va rugam sa accesati pagina web oficiala a companiei la adresa www.laforja.ro
 
scule Bosch profesionale electrice, ciocane, masini, foarfeci, rindele
scule profesionale bosch electrice

Scule Electrice Profesionale Bosch

Bosch scule electrice profesionale
Sculele electrice profesionale sunt recomandate in domeniul industrial, fiind de o calitate impecabila si garantandu-va succesul in afacerea dumneavoastra. Avantajul sculelor profesionale electrice Bosch pe langa calitatea ireprosabila si binecunoscuta a materialelor folosite in fabricare acestora este si garantia asigurata prin reteaua de parteneri, ce va remedia orice defect in cel mai scurt timp posibil.


Principalele produse din aceasta categorie va sunt prezentate in continuare:

Ciocane rotopercutoare pentru perforare si daltuire in beton si pentru gaurire precisa in lemn si metal.

Ciocane demolatore ideale pentru strapungere si demolare in lucrari de instalatii sanitare si constructii.

Masini de gaurit si insurubat cu acumulator ideale pentru lucrari foarte dificile cu diametre mari de insurubare si gaurire.

Aparate inteligente de masura permit lucrul eficient si sigur: nivela cu laser complet automata BL 130 I cu telecomanda pentru aliniere exacta la diferite distante.

Masini de insurubat pentru insurubarea suruburilor burghiu, a suruburilor rapide precum si pentru insurubari cu limitator de cursa in adancime.

Rindelele reprezinta cel mai rapid si cel mai avantajos sistem de schimbare a cutitelor de pe piata, datorita cutitelor Woodrazor cu o durata de viata indelungata si ajustarii foarte simple a acestora.

Foarfeci cu comutator culisant acoperit, comod de manevrat, maner cu buton pentru manevrarea comoda si sigura, posibilitatea taierii in linie curba stransa.

Reprezentanta Bosch Cluj Napoca Comapnia  La Forja
Harta site Pagina clientului Contact Termeni de utilizare