La Forja Cluj Napoca reprezentanta Bosch scule profesionale si de mesterit


Cluj reprezentanta Bosch scule profesionale contact La Forja

 
Reprezentanta Bosch
Scule Bosch
Bosch
Inchirieri scule industriale
Consultanta tehnica
Pentru informatii complete despre serviciile si produsele oferite de compania LaForja va rugam sa accesati pagina web oficiala a companiei la adresa www.laforja.ro
 
contact scule profesionale Bosch, La Forja Cluj Napoca reprezentanta Bosch
scule si echipamente Bosch Cluj Napoca

Contactati LaForja pentru mai multe inforrmatii

Head office LaForja:

Str. Campina nr. 62-64, Cluj-Napoca, Romania

Show room LaForja:

Str. Campina nr. 63, Cluj-Napoca, Romania
Tel: 0364 405934 ;
Fax: 0364 405934

Managing Director
Marcel Hirlea
Pentru informatii detaliate despre produsele si serviciile companiei LaForja Cluj Napoca va rugam sa competati si sa trimiteti umatorul formular.Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Nume *:
Prenume*:
Companie:
Oras *:
Telefon :
Fax :
E-mail *:
Mesaj *:
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,S.C LaForja S.R.L., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web oferit.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Reprezentanta Bosch Cluj Napoca Comapnia  La Forja
Harta site Pagina clientului Contact Termeni de utilizare