Bosch Cluj Napoca

 
Reprezentanta Bosch
Scule Bosch
Bosch
Inchirieri scule industriale
Consultanta tehnica
Pentru informatii complete despre serviciile si produsele oferite de compania LaForja va rugam sa accesati pagina web oficiala a companiei la adresa www.laforja.ro
 
Bosch Cluj Napoca reprezentanta
LaForja Scule si Echipamente Bosch

Brandul Bosch - Informatii

Bosch La Forja
Grupul Bosch este unul din cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, avand aproximativ 251 000 de angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 41,5 miliarde de Euro. Grupul Bosch este un producator de frunte in industria auto, tehnologie industriala, bunuri de larg consum si constructii.
Infiintat in 1886 in Stuttgart de catre Robert Bosch (1861-1942), grupul Bosch este astazi o retea de aproximativ 260 reprezentante si mai mult de 12 000 de centre de service in peste 140 de tari.
Sectorul tehnologiei industriale a avut in anul 2005 vanzari da aproximativ 5 milioane de Euro, in acest sector lucrand peste 35.000 de angajati. Tehnologia de automatizare folosita de catre specalistii Bosch furnizeaza solutii integrate pentru automatizarea productiei.

Structura solida a grupului Bosch ii asigura independenta financiara si ii permite sa faca investitii considearbile pentru asigurarea viitorului sau. Grupul Bosch este un partener de incredere prin profesionalismul de care da dovada, dar si prin fiabilitatea produselor oferite.

Reprezentanta Bosch Cluj Napoca Comapnia  La Forja
Harta site Pagina clientului Contact Termeni de utilizare